
ក្រុមអ្នកស្រាវជ្រាវនៅអាមេរិក និងជប៉ុនបាននិយាយថា ការរកឃើញទាំងនេះ អាចជួយពន្យល់ពីហេតុផល ដែលករណីជំងឺបេះដូង មានក្រិតទាបនៅក្នុងប្រទេសជប៉ុន ទីដែលមនុស្សភាគច្រើនទទួលទានបាយជាប្រចាំ ។ សាស្ត្រាចារ្យ សាតូរុ អេហ្គូឈិ មកពីសកលវិទ្យាល័យ Temple រដ្ឋ Philadelphia បាននិយាយថា “ អង្ករសំរូបមានអត្ថប្រយោជន៍ជាងអង្ករសម្រិត ដោយផ្តល់ការការពារមិនឲ្យកើតជំងឺលើសឈាម និងកំណកសារធាតុខ្លាញ់ក្នុងសរសៃឈាម ឬភាពតឹងនៃសរសៃឈាមក្រហម ។ នេះបង្ហាញថា ស្រទាប់របស់អង្ករផ្តល់ការការពារមិនឲ្យកើតជំងឺលើសឈាម ៕
(ដកស្រង់ចេញពីគេហទំព័រ ខេមបូឌាអេចបេ្រសញូស៍)
No comments:
Post a Comment